Waarom zou u kiezen voor Champion?

Champion Generators

KRIJG MEER ENERGIE

Champion power equipment is marktleider in aggregaten . Champion heeft reeds jaren ervaring in het produceren van betrouwbare producten, deze worden ontwikkeld en geproduceerd in de USA voor alle markten ter wereld.Modellen beschikbaar voor de profesionele markt, recreatie toepassingen en voor thuis. Champion produkten staan gerant voor uitmuntende performance. Wij maken de energie die u leven makkelijker maakt!


Champion Generator

DE KRACHT VAN CHAMPION

Vanaf 2003 heeft Champion Power equipment de reputatie verdiend voor het ontwerpen en produceren van de betere generatoren. Vanuit het originele hoofdkantoor in Santa fe Spings ( Californiƫ ) begonnen en ondertussen uitgebreid in Noord Amerika ( Jackson, Milwaukee ) en in Canada ( Toronto). De productie lijn is huidiger dagen uitgebreid en omvat mobiele generatoren, noodstroom aggregatoren, inverter generatoren, elektrische lieren en machines voor de bosbouw. Met meer dan 2,5 miljoen verkochte apparaten is Champion daarom terecht markt leider in dit segment.


Champion HQ

LEGENDARISCHE KLANTEN SERVICE

U staat nooit alleen met een Champion naast u, onze klanten service is legendarisch, met volledige ondersteuning van uit de fabriek en de Europeese importeur in de UK staan onze medewerkers gereed om om service en een 100% tevredenheid te bezorgen.


The Champion Team

INNOVATIEVE STROOMOPLOSSINGEN

Champion is in al onze productcategorieƫn de trend in productinnovatie ver vooruit. Van Dual Fuel-technologie tot handige startfuncties op afstand voor draagbare generatoren, we zijn er trots op dat we anticiperen op de behoeften van onze klanten door innovatieve, nuttige nieuwe producten en nieuwe productverbeteringen te bieden. Bij Champion zeggen we graag dat onze ingenieurs. Innovatie zit in ons DNA.


Champion Engine

CHAMPION MOTOR TECHNOLOGIE

De Champion motoren technologie ( CMT ) is gevestigd in Milwaukee Winsconsin, dit is de research en de productie tak van Champion power equipment en het kloppend hart voor onze technische innovaties. Hier zijn de meest getalenteerde en meest ervaren engineers werkzaam. Motoren zijn het hart van ieder Champion product. Onze nieuwe innovatieve lijn van de Milwaukee Serie zijn de V-twin motoren